لیست اختراعات امير اميني خوزاني
تكنولوژي توليد ماكاروني فراسودمند زمينه فني: نيازهاي انساني، زير بخش كشاورزي، صنايع غذايي مشكل فني و ارائه راه حل آن: با توجه به نرخ افزايشي سرطان كولون (انتهاي روده بزرگ) در ايران و اهميت دوچندان پيشگيري از بيماري هاي مربوط به سيستم گوارشي، ضرورت توليد محصولي با ارزش غذايي بالا كه در سبد غذايي تمام اقشار جامعه وجود داشته و به پيشگيري از ابتلا به اين بيماري ها كمك كند وجود دارد. هدف از اين اختراع، ارائه ماكاروني فراسودمند شده با ماده اي پري بيوتيك (نشاسته مقاوم نوع دو) مي باشد كه از نظر ويژگي هاي فيزيكي، رئولوژيكي، حسي و پخت مطلوب بوده و تفاوت قابل توجهي در مقايسه با نمونه مشابه موجود در بازار نداشته باشد.
تكنولوژي توليد كمپوت خرما در شيشه، روشي نوين براي افزايش مانگاري ميوه خرما مي باشد. خرما يكي از مهم ترين محصولات توليدي و صادراتي ايران محصوب مي شود، كه متاسفانه به دليل روش هاي نامناسب برداشت و نگهداري دچار ضايعات فراواني مي شود. خرما به دليل رطوبت بالا و مواد قندي زياد مستعد فساد ميكروبي و فساد با حشرات است. لذا ابداع روشي جديد و كارآمد براي افزايش ماندگاري خرما ضروري به نظر ميرسد. براي توليد كمپوت خرما در شيشه، نياز به خرما، شيره خرما و شيشه خواهيم داشت. اين محصول از خرماي فرايند شده در شيره آن توليد مي شود. خرما پس از دريافت مرحله سورت و شستشو را پشت سر گذاشته و به مدت 25 دقيقه در شيره خرما جوشانده مي شود. در زماني كه اين فرايند طي مي شود در ظرف جداگانه اي درجه pH شيره خرما با استفاده از اسيد سيتريك 10% به 5/3 تا چهار كاهش پيدا كرده و با آب استريل درجه بريكس شيره به 60% تا 65% رسيده و تا جوش حرارت داده ميشود. پس از فرآوري حرارتي، خرما از شيره جدا مي شود و تعداد معيني از آن در شيشه قرار گرفته و شيره استريلي كه pH و بريكس آن تنظيم شده به آن افزوده شده و با حضور بخار دربندي مي شود.
موارد یافت شده: 2